TIETOA MEISTÄ

Tietoa meistä

Dynacoat. Luotettavuus


Erinomaisten maalien ja pinnoitteiden valmistus on meille tärkeintä. Tämä ja ammattitaitoinen lähestymistapamme korjausmaalaukseen ovat keskeisiä asioita tämän vakiintuneen ja arvostetun tuotemerkin sekä suuren ja uskollisen asiakaskunnan kehittämisessä. Dynacoatin asiakkaat arvostavat tuotevalikoimamme helppoutta, luotettavuutta ja laadun tasaisuutta sekä lisäarvoa, jonka tuomme heidän liiketoimintaansa.

Innovatiivinen organisaatio


Olemme osa AkzoNobel-perhettä. Kehittyneet, helppokäyttöiset tuotteemme ja värijärjestelmämme hyötyvät maailmanlaajuisesta johtajuudestamme tekniikassa, digitaalisissa väreissä ja tuotteissa. Yhdistämme ne täydelliseksi ja kustannustehokkaaksi ajoneuvojen korjausmaalausratkaisuksi, jota tuemme tehokkaalla verkon tuote- ja teknisellä tuella, koulutuksilla ja tiedoilla.

Inspiroivaa ja tehokasta


Dynacoat tarjoaa sinulle luotettavuutta ja tehokkuutta. Varustamme maalaamosi täydellisellä ajoneuvojen korjausmaalausjärjestelmällä, jonka avulla työsi on helpompaa, tehokkaampaa ja kannattavampaa. Mitä tämä merkitsee? Saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita ja liiketoimintasi menestyy. Nämä tavoitteet heijastuvat tuotemerkkimme ydinarvoihin.

Arvomme

Olemme tiimi – haluamme olla vahva yhteistyökumppanisi ja yhdistää voimamme kanssasi.

Olemme sitoutuneita – teemme kaiken mahdollisen menestyksesi eteen.

Olemme tehokkaita – parannamme suorituskykyäsi tehokkailla ja kestävillä tuotteilla, väriominaisuuksilla ja lähestymistavoilla.

Olemme vahvoja – käytämme AkzoNobelin maailmanlaajuista läsnäoloa, mahdollisuuksia ja resursseja liiketoimintasi parantamiseen ja laajentamiseen.

Tuotemerkkimme on ennen kaikkea luottamuksen arvoinen.

Fetching the data, plz wait..