DYNACOAT-VÄRI

Väri

Olemme sitoutuneet oikean värin löytämiseen


Väritarkkuus on välttämätöntä asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi ja töiden uusimisten välttämiseksi. Dynacoat-tuotteita käyttämällä hyödyt AkzoNobelin maailmanlaajuisesta johtajuudesta väreissä sekä kehittyneistä tekniikoista ja työkaluista. Täydellinen väritarkkuus saavutetaan erittäin nopeasti ja tehokkaasti. AkzoNobelin värityökalut auttavat tuottojen maksimoinnissa lyhentämällä kokonaiskäsittelyaikaa sekä vähentämällä työvoimakustannuksia värien mittaamisessa ja sävyjen hakemisessa.

Colorvation – digitaalinen aikakausi

AkzoNobelin ainutlaatuinen Colorvation antaa maalaamoille mahdollisuuden hyödyntää maksimaalisesti monipuolisia digitaalisia tekniikoitamme. Se tarjoaa helpon ja vaiheittaisen siirtymisen digitaaliseen järjestelmään. Colorvation pohjautuu AkzoNobelin kehittyneisiin väreihin ja työkaluihin.

Automatchic™ värien mittaamiseen

Ammattimainen, digitaalinen värien mittaus tehdään pienikokoisella, kädessä pidettävällä, moneen kulmaan sopivalla työkalulla, joka mittaa ajoneuvon värin suoraan ajoneuvosta nopeasti ja tarkasti.

MIXIT™ värien hakemiseen

Tehokas pilvipohjainen järjestelmä on helpoin ja nopein värien hakutyökalu. Se löytää nopeasti oikean sävyn AkzoNobelin laajasta, yli kahden miljoonan värin valikoimasta, johon lisätään uusia värejä päivittäin.